Dolj: Trei copii răniți într-un accident rutier cu cinci victime produs lângă Brădești

1

Marți, 19 februarie 2019, în jurul orei 13.00, un bărbat de 40 de ani, din Catane, care conducea un autoturism pe DN6, în afara localității Brădești, a efectuat o manevră de întoarcere, fără să se asigure, fiind lovit de un autoturism condus de un bărbat de 30 de ani, din Poiana Mare.

În urma accidentului au rezultat 5 victime care au fost transportate conștiente la spital pentru îngrijiri medicale. Este vorba de 3 minori de 1 an, 4 ani și 7 ani precum și de 2 femei de 28 de ani, respectiv 41 de ani.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

1 COMENTARIU

  1. Pariez ca acei copii nu erau transportați cu responsabilitate de către cei care trebuiau sa aibă grija de ei. Vad permanent cum șoferii cu inteligenta redusa transporta acceptă să transporte persoane asezate pe scaunul din fata care tin copii in brate.

    Alti soferi cu inteligenta redusa acceptă sa transporte persoane, inclusiv pe bancheta din spate, fără ca acestea sa aibă puse centurile de siguranta, iar majoritatea acestor parinti care isi urasc copiii nu ii transporta in scoici sau scaune special adaptate varstei, asigurate cu centuri de sigurnata, sau accepta sa transporte copiii fara a fi puşi in centurile de siguranta pe inaltatorul adaptat varstei.

    Si trebuie amintit ca Poliţia este permisiva, incapabila sa aplice legea, si nu isi merita salariile decat prea putini dintre cei care lucreaza pentru ea. Politia pare ca nu exista atat timp cat nu ii vad la supravegherea traficului. Permisele se iau prea usor,.

    Iata doar cateva din cauzele reale ale numarului mare de accidente precum si a numarului extrem de mare a vatamarilor grave care apar in cazul unor accidente care ar avea urmari usoare pentru victime daca ar respecta OUG 195, asa numitul cod rutier

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here