Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP vă așteaptă la Râmnicu Vâlcea

0

Școala de Bani pe Roți – Caravana FLIP a ajuns la Râmnicu Vâlcea pentru a desfășura ateliere gratuite de educație financiară în perioada 13 – 30 mai 2019 

 • Școala de Bani pe Roți – FLIP a ajuns pe 13 mai la Râmnicu Vâlcea, unde staționează până pe data de 30 mai la intrarea in Parcul Mircea cel Batran, scuarul Mircea cel Batran, capătul de est;
 • Școala de Bani pe Roți este un proiect al BCR dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani, care are ca scop ridicarea nivelului de educație financiară. Cei mici participă la ateliere interactive, organizate într-un camion special amenajat, unde învață regulile de bază pentru o mai bună gestionare a banilor;
 • În ediția de anul trecut peste 10.000 de copii din mai mult de 200 de școli au participat la cursurile gratuite de educație financiară;
 • În 2019, FLIP a călătorit deja în 4 orașe: Pitești, Craiova, Drobeta-Turnu Severin și Târgu Jiu și a ajuns la peste 3300 de elevi.

Banca Comercială Română își continuă misiunea de a crește nivelul de educație financiară al românilor de toate vârstele, prin oferirea de ateliere tematice dedicate acestora. La FLIP, copiii interesați de educația financiară iau parte la atelierele gratuite și descoperă cum să își administreze inteligent bugetul personal. În acest program se utilizează învățarea experiențială și jocuri special create de specialiști de la Universitatea din Viena pentru a-i ajuta pe cei mici să acumuleze într-un timp foarte scurt cunoștințe pe care le pot folosi toată viața.

Programul complet poate fi consultat mai jos:

 • Râmnicu Vâlcea: 13 – 30 mai
 • Brașov: 1 – 20 iunie
 • FLIP intră în vacanță: 20 iunie – 1 iulie
 • Tabere la mare: 1 iulie – 10 septembrie
 • Călărași: 12 septembrie – 2 octombrie
 • Giurgiu: 4 – 21 octombrie
 • Alexandria: 23 octombrie – 13 noiembrie
 • Ploiești: 15 noiembrie – 10 decembrie

scoaladebani.ro/peroti/program

Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară zilnic, în intervalul orar 08.15 – 18.00, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din Râmnicu Vâlcea și din localitățile apropiate se pot înscrie completând formularul disponibil la link www.scoaladebani.ro/peroti/.

Ne bucură faptul că succesul programului Școala de Bani crește de la an la an și că, în fiecare nou oraș, copiii sunt tot mai interesați de modul în care își pot gestiona bugetul personal. Ne surprind constant cu întrebări interesante, iar curiozitatea lor este pentru noi motivația necesară să continuăm acest proiect. Vrem ca, prin Școala de Bani, România să devină una dintre cele mai educate țări din punct de vedere financiar.”, declară Nicoleta Deliu, coordonatoarea programului Școala de Bani.

Școala de Bani pe Roți este o inițiativă care face parte din programul național Școala de Bani derulat de BCR, care își propune să le vorbească românilor de toate vârstele despre cum își pot îndeplini visurile prin administrarea cât mai eficientă a bugetului personal. Pornit în urmă cu 2 ani, programul reunește în prezent 200.000 de români care au absolvit cursurile gratuite oferite de către BCR. În 2018, peste 110.000 de cursanți ai Școlii de Bani au aflat cum să-și gestioneze mai bine bugetul personal și cum să ia decizii financiare mai bune printr-o planificare corectă. Cursurile au avut loc în sucursalele BCR (10.000 de adulți participanți), la sediile companiilor (20.000 de participanți), în universități, licee și școli (40.000 de participanți), în FLIP (10.000 de copii participanți) și în grădinițe (30.000 de preșcolari participanți). Adulții sau tinerii interesați să participe la cursurile organizate de BCR pot trimite un email pe adresa scoaladebani@bcr.ro pentru a se înscrie la cursuri sau pot solicita acest lucru în sucursalele județene BCR.

************

Banca Comercială Română (BCR), membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România pe segmentele de economisire şi creditare.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri și 22 birouri mobile dedicate companiilor şi 508 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.600 de bancomate şi POS – 17.800 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce. 

**********

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 47.000 de angajați deservesc 16,1 milioane de clienți în cadrul a 2.600 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul lui 2017, Erste Group deținea active totale în valoare de 220,7 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,31 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,4%.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here