Procurorii DIICOT – Mehedinți au reținut un bărbat acuzat pentru constituirea unui grup infracțional organizat şi contrabandă

0

Marți, 4 iunie 2019, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Mehedinți au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului B. M., pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat şi contrabandă.

În fapt s-a reţinut că, începând cu anul 2019, B. M. împreună cu J. L., L. V., precum şi cu alte persoane, s-au constituit într-un grup infracţional organizat, care a acționat în mod coordonat în scopul săvârșirii unor infracțiuni din sfera contrabandei cu produse accizabile, respectiv ţigări nemarcate sau marcate necorespunzător.

Luni, 3 iunie 2019, cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în cauză, în garajul locuinţei pe care îl deține B. M. de pe raza localităţii Vicovu de Sus, judeţul Suceava, a fost găsită şi ridicată cantitatea de 26.658 pachete de ţigări nemarcate, (533.160 de ţigarete), cunoscând că acestea provin din contrabandă.

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi şi Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Suceava.

Inculpatul a fost prezentat Tribunalului Mehedinţi cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here