Sesiune de informare „Europa pentru cetățeni 2014-2020” organizată de Prefectura Vâlcea în parteneriat cu Punctul Europa pentru cetățeni România

0
Prefectura județului Vâlcea

La sediul Instituției Prefectului județului Vâlcea, va avea loc în zilele de marți, 9 iulie și miercuri 10 iulie 2019, începând cu ora 11.30, sesiunea de informare cu privire la Programul „Europa pentru cetățeni 2014-2020”, program comunitar care promovează cetățenia europeană prin implicarea societății civile în construirea unei Europe unite, oferind granturi pentru proiecte europene.

Evenimentul este organizat de Instituția Prefectului județului Vâlcea în parteneriat cu Punctul Europa pentru cetățeni România (PEC), care funcționează în cadrul Ministerului Culturii și Identității Naționale, Unitatea de Management a Proiectului.

În cadrul întâlnirii vor fi prezentate informații generale referitoare la acest program, precum și o serie de clarificări privind procedurile de accesare a fondurilor în Programul ,,Europa pentru cetățeni 2014 – 2020”, participanții având posibilitatea de a purta discuții libere, sau vor putea formula întrebări și primi răspunsuri cu privire la eventualele inițiative propuse.

La această sesiune de informare care va avea loc în sala nr. 2 (parter) din Instituția Prefectului, sunt așteptați să participe edilii localităților sau persoanele împuternicite de către aceștia, conducerile unor instituții cu atribuții în domeniile în care se va desfășura proiectul, precum și reprezentanții asociaților nonguvernamentale care își desfășoară activitatea în domeniul de interes enunțat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here