Accident în Piatra Olt: Un autoturism a lovit un cap de pod și s-a răsturnat – o femeie a ajuns la spital

0

Sâmbătă, 6 iulie 2019, în jurul orei 6.00, polițiștii au fost sesizați despre faptul că pe raza orașului Piatra Olt s-a produs un accident rutier.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Piatra Olt s-au deplasat la fața locului și în urma activităților desfășurate au stabilit faptul că un tânăr, de 27 de ani, din comuna Fălcoiu, în timp ce conducea un autoturism, pe fondul oboselii, a pierdut controlul asupra volanului și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroșat un cap de pod și s-a răsturnat în șanțul lateral.

Din accident a rezultat rănirea femei de 46 de ani, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportată la spital, unde a rămas internată.

Conducătorul auto nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii continuă cercetările, fiind întocmite acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

*********

Polițiștii recomandă conducătorilor auto să nu conducă dacă se simt obosiţi!

Oboseala la volan este extrem de periculoasă! Este suficientă o fracţiune de secundă pentru a aţipi şi, implicit, pentru a pierde controlului vehiculului. De aceea, la primele semne de oboseală (stare de moleşeală, clipire frecventă, înceţoşarea privirii) trebuie întreruptă deplasarea până la refacerea totală a capacităţilor psiho – motorii necesare conducerii în siguranţă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here