Primăria Slatina susține performanța în fotbal

0

Primăria municipiului Slatina anunță că în data de 12 august 2019, s-a aprobat în Consiliul Local al municipiului Slatina, Proiectul de Hotărâre nr. 399/06.08.2019 referitor la programul “Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean

Aducem la cunoștință tuturor cetățenilor faptul că HCL 304/12.08.2019 vizează promovarea și susținerea echipei de fotbal locale prin care Primăria și Consiliul Local al municipiului Slatina vor oferi câte un tricou inscripționat cu însemnele echipei de fotbal locale și ale Primăriei Slatina, primilor 2.000 de suporteri la meciul oficial din liga a III-a, care va avea loc în data de 23 august.

Programul se adresează tuturor locuitorilor municipiului Slatina (cu domiciliul în municipiul Slatina), atât copii cât și adulți.

Înscrierea celor care doresc să intre în posesia tricoului este gratuită și se face prin transmiterea unui mesaj privat ce va conține numele, prenumele, număr de telefon de contact, data nașterii și mărime tricou, pe adresa de email sustinemfotbalulslatinean@primariaslatina.ro, prin intermediul paginii de facebook a Primăriei municipiului Slatina https://www.facebook.com/PrimariaMunicipiuluiSlatina începând de astăzi, 13 august 2019, sau personal la Clubul Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf.Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion 1 Mai), prin completarea unui formular de înscriere, în limita celor 2.000 de tricouri disponibile.

Tricourile vor fi acordate în baza unui act de identitate, începând cu data de 19 august 2019, doar persoanelor înscrise conform regulamentului, de la sediul Clubului Sportiv Municipal din Slatina, Bld. Sf. Constantin Brâncoveanu nr.1 (Stadion 1 Mai), iar pentru a intra în posesia tricoului, copiii (minori) trebuie să vină obligatoriu însoțiți de tutorele legal ce va avea asupra lui actul de identitate.

Invit la stadion toți susținătorii fotbalului slătinean, să ne bucurăm împreună de spectacolul oferit de jucătorii noștri” a declarat Primarul Emil Moț.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here