Poliţist craiovean felicitat pentru modul în care a acţionat

0

Poliţistul aflat în timpul liber, care a intervenit ieri pentru imobilizarea unui tânăr care avea asupra sa un cutit, a fost felicitat în cursul acestei zile, pentru profesionalismul de care a dat dovadă prin modul în care a actionat.

Acesta este încadrat în poliţie din anul 2012 şi în prezent are gradul profesional de inspector de poliţie, desfăşurându-şi activitatea în cadrul Biroului Rutier Craiova.

Reamintim faptul că, în cursul zilei de ieri, polițiștii Secției 3 Politie Craiova au fost sesizați de un agent de paza, cu privire la faptul că în incinta unui centru comercial din Craiova se afla un bărbat, îmbrăcat până la bust, existand posibilitatea ca acesta să aibă asupra sa un cuțit.

Până la sosirea unui echipaj la fața locului, bărbatul respectiv a fost deja imobilizat de un polițist aflat în timpul liber.

În urma controlului corporal efectuat de polițiști, asupra bărbatului respectiv a fost găsit un cuțit cu lungimea de 28 de cm.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbatul are 22 de ani și este cetățean german.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fara drept de obiecte periculoase.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here