Bărbat reținut de polițiștii vâlceni pentru violare de domiciliu, distrugere și lovire

0
imagine- ARHIVĂ

Marți, 27 august 2019, în jurul orei 19.45, organele de poliție au fost sesizate prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în curtea unei locuințe de pe strada Stolniceni, din municipiul Râmnicu Vâlcea, unde se află un bar, are loc un scandal.

Polițiștii s-au deplasat cu operativitate la fața locului și, în urma verificărilor efectuate, au constatat că, un bărbat de 35 de ani, din localitate, în urma unui conflict spontan avut cu proprietarul barului, a distrus mai multe bunuri, după care a pătruns fără drept în locuința acestuia, unde l-a lovit pe bărbat, pe soția și pe fiul lor.

În urma probatoriului administrat, s-a dispus măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore a bărbatului, acesta fiind introdus în cadrul Centrului de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, urmând ca în cursul zilei de astăzi, suspectul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea cu propunere de arestare preventivă.

Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere, violare de domiciliu și  lovire.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here