Un hoț “made in Timișoara”, a devenit client fidel al jandarmilor vâlceni

0

Jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vâlcea, aflaţi în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea, au observat pe strada Praporgescu, în zona parcării restaurantului “OK”, în jurul orelor 19.40, doi hoți care sustrăgeau obiecte dintr-un autovehicul marca “DACIA DUSTER”, ce era staționat.

Asfel, s-a procedat la identificarea persoanelor în cauză şi la controlul corporal preventiv al persoanelor I. C. în vârstă de 18 ani, din Timișoara și T. D. în vârstă de 20 ani, din comuna Bujoreni, județul Vâlcea, ocazie cu care s-au găsit asupra acestora câteva obiecte și o sumă de bani.

Tânărul de 20 ani, cu domiciul în municipiul Timișoara fusese surprins de către jandarmi cu o seară mai înainte, după ce furase produse cosmetice dintr-o farmacie.

Ulterior s-a luat legătura cu proprietarul autovehiculului, ocazie cu care s-a procedat la restituirea bunurilor sustrase, cât şi a sumei de bani, în vederea recuperării prejudiciului.

Jandarmii au întocmit documentele legale de constatare privind săvârșirea infracţiunii de „furt”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 228, Cod Penal. Documentele de constatare întocmite, cât și cei doi bărbați au fost predați lucrătorilor din cadrul Poliției Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here