Vicepreședintele CJ Dolj, Oana Bică, a participat la un eveniment organizat în cadrul campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!“

0

Miercuri, 28 august 2019, vicepreședintele Consiliului Județean Dolj, Oana Bică, a participat la evenimentul organizat de Ministerul pentru Românii de Pretutindeni la Palatul Administrativ din Craiova, în cadrul campaniei naționale „Informare acasă! Siguranță în lume!“, eveniment desfășurat în prezența subsecretarului de stat din MRP, Victor Ionescu.

Doresc să vă asigur de sprijinul nostru în tot ceea ce întreprindeți în beneficiul românilor aflați în afara granițelor. Sunt inițiative către care ne îndreptăm atenția în permanență, mai ales că aici se află principala poartă de acces către Europa a întregii regiuni – Aeroportul Internațional Craiova, un obiectiv strategic aflat în subordinea Consiliului Județean, pentru dezvoltarea căruia investim în mod constant.

În egală măsură, derulăm investiții semnificative în domenii precum cultura, infrastructura de transport ori sănătatea, astfel încât să ne aducem contribuția la demersurile menite să-i încurajeze pe conaționalii noștri de peste hotare să revină acasă“, a declarat vicepreședintele CJ Dolj, Oana Bică.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here