Olt: Evadați din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș, căutați pe raza localității Gârcov

0

Peste 120 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră și echipe ale Serviciului de Acțiuni Speciale Olt, cu sprijinul colegilor din Teleorman, al piloților din cadrul Inspectoratului General de Aviație și împreună cu voluntarii Asociației “Rescue 4×4”, folosind inclusiv câini de urmă, desfășoară, în aceste momente, activități de căutare a două persoane, evadate din Centrul pentru Măsuri Educative Buziaș, județul Timiș.

Polițiștii au observat, pe raza localității Gârcov, un autoturism despre care existau informații cu privire la faptul că ar fi fost folosit pentru deplasarea celor în cauză.

În timp ce verificau împrejurimile, oamenii legii au observat doi tineri cu semnalmentele celor căutați, iar la vederea forțelor de ordine, aceștia au fugit într-o zonă împădurită.

Au fost efectuate două focuri de avertisment cu armamentul din dotare, în plan vertical. În urma acestora nu au rezultat victime sau pagube materiale.

Polițiștii continuă căutările în vederea depistării celor doi evadați.

Informații actualizate

Cei doi tineri evadați au fost depistați de către forțele implicate în căutarea acestora. Aceștia au fost identificați la aproximativ 10 kilometri de locul în care au abandonat mașina folosită pentru a se deplasa.

În momentul depistării aceștia nu au opus rezistență. În prezent se află în custodia poliției și urmează a fi predați reprezentanților Centrului pentru Măsuri Educative Buziaș.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here