Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc lansează programul LITORALUL PENTRU TOŢI

0

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) lansează programul “Litoralul pentru toţi” prin care turiștii beneficiază de cazare la mare plătind între 50 și 140 de lei pe zi începând cu 1 septembrie până în 30 septembrie 2019

Acest program social este destinat turiștilor care își doresc o vacanță la malul mării la sfârşitul sezonului pentru care pot aloca buget foarte mic, comparativ cu bugetele pentru sejururile petrecute în lunile iulie şi august. Tarifele practicate în programul special ‘’Litoralul pentru toţi” sunt mai mici cu până la 70% faţă de cele din vârf de sezon.

Aflat la a 36-a ediţie, programul special „Litoralul pentru Toţi” prezintă acelaşi interes din partea turiştilor, ca şi acum 18 ani când a fost lansat, fiind singurul program social din România susţinut integral de mediul de afaceri, respectiv de patronatele hoteliere autohtone.

Pentru a veni în sprijinul turiştilor, multe hoteluri intrate în program menţin aceleaşi tarife nemodificate de 7 ani, deși costurile utilităților au suferit în toată această perioadă majorări de peste 60%, iar în unele cazuri, chiar s-au dublat. Şi în cadrul acestei ediţii, sejururile pot fi achitate şi cu vouchere de vacanţă

Pentru al treilea an consecutiv, turismul din România şi în special hotelurile de pe litoral se confruntă cu o criză a forţei de muncă fără precedent, multe unităţi de cazare refuzând rezervări în luna septembrie din cauza lipsei de personal. Cu toate acestea, până în prezent s-au înscris în program 49 hoteluri din toate staţiunile de pe litoral, care pun la dispoziţie un număr de 3.675 de locuri în fiecare dintre cele patru serii. Aceste locuri vor fi vândute prin agenţiile de turism partenere şi revânzării lor, sau direct de către hotel. Astfel, peste 14.000 de locuri sunt pregătite pentru turiştii care doresc să beneficieze de vacanțe cu tarife reduse.

FPTR este singura organizație reprezentativă la nivel de sector de activitate din turism, reprezentând angajatori a peste 33.000 de salariați, membrii FPTR având o cifră de afaceri cumulată de peste 5 miliarde de euro.

Detaliile privind hotelurile incluse în acest program se găsesc pe site-ul www.fptr.ro

FEDERAŢIA PATRONATELOR DIN TURISMUL ROMÂNESC

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here