În primele zile ale lunii octombrie 2019, polițiștii din cadrul IPJ Olt au intervenit la peste 500 de evenimente

0

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt în primele zile ale lunii octombrie, au intervenit la 527 de evenimente, 332 dintre acestea fiind sesizate prin serviciul 112.

În urma intervențiilor, au fost aplicate 512 sancțiuni contravenționale persoanelor care au încălcat prevederile legale, valoarea totală a acestora fiind de 105.000 lei.

Pentru neregulile constatate, polițiștii rutieri au reținut 15 permise de conducere și au retras 10 certificate de înmatriculare. De asemenea, au constatat 10 infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

Totodată, în cadrul activităților desfășurate, polițiștii au constatat  27 de infracțiuni, dintre care peste 20 în flagrant delict, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 5 măsuri preventive.

****

Miercuri, 2 octombrie 2019, la ora 21.00, un bărbat de 23 de ani, din municipiul Slatina, a fost depistat pe strada Cireașov, din localitate, în timp ce conducea un moped neînmatriculat și  fără  a poseda permis de conducere pentru nicio categorie.

În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Tot în aceeași zi și tot pe strada Cireașov din municipiul Slatina, a fost depistat un bărbat de 55 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, având o concentraţie alcoolică de 0,63mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză au fost întocmite acte procedurale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here