Olt: O fetiță de 8 ani din Valea Mare s-a jucat cu telefonul și a anunțat la 112 că este sechestrată

0

Polițiștii din cadrul IPJ Olt au fost alertați de o minoră, de 8 ani, care a sesizat că este sechestrată. Aceasta a fost identificată în aproximativ 60 de minute, dovedindu-se că a fost o farsă. 

Miercuri, 13 noiembrie 2019, în jurul orei 13.00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat la numărul de urgență 112 de un copil, că ar fi sechestrat, fără a furniza alte detalii. După efectuarea apelului telefonul a fost oprit.

Polițiștii de investigații criminale au demarat de îndată cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. În aproximativ 60 de minute, polițiștii au stabilit faptul că, o minoră, de 8 ani, din comuna Valea Mare, în timp ce se afla în municipiul Slatina, ar fi apelat 112, sesizând că este sechestrată, fapt care nu s-a confirmat.

Fetița a fost depistată de polițiști în comuna Valea Mare. Gestul său a fost motivat ca o joacă.

Apelarea nejustificată a numărului 112 nu este o joacă de copii, un apel fals putând împiedica sau întârzia salvatorii să ajungă la tine sau la cineva drag ție! Un minut poate face diferența între viață si moarte!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here