Acțiune organizată de Biroul Rutier Craiova pentru prevenirea accidentelor generate de traversarea neregulamentară a străzii

0

Luni, 8 octombrie 2018, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au organizat și executat o acțiune pe linia prevenirii accidentelor rutiere generate de traversarea neregulamentară a străzii de către pietoni.

Poliţiştii au constatat 89 de abateri, pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în valoare de peste 14.000 lei. 55 dintre sancţiuni au fost aplicate pentru traversări neregulamentare, iar 34 pentru alte abateri.

Ca şi măsuri complementare, poliţiştii au reținut 3 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

În aceeaşi zi, şi poliţiştii Compartimentului Poliție Rutieră din cadrul Poliției Orașului Filiași, împreună cu reprezentanți ai Registrului Auto Român Dolj au executat, pe DN 6, o acțiune pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor.

Oamenii legii au controlat 42 de autovehicule şi au aplicat 36 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 12.000 lei. Dintre aceste sancţiuni, 28 au fost aplicate pentru defecţiuni tehnice şi 8 pentru alte abateri.

În cadrul acţiunii au fost retrase 6 certificate de înmatriculare şi reținute două permise de conducere.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here