Craiova: Acţiune pentru prevenirea faptelor de comerţ ilicit – poliţiştii au verificat 30 de agenţi economici

0

Joi, 9 ianuarie, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj, împreună cu reprezentanți din cadrul DSVSA Dolj au desfăşurat o acţiune, în Craiova, pentru prevenirea activităţilor economice ilicite ce se comit în domeniul alimentației publice.

Astfel, poliţiştii au verificat 30 de agenţi economici, iar pentru neregulile constatate au aplicat 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 200.000 de lei.

În majoritatea cazurilor, poliţiştii au identificat agenţi economici care efectuau acte de comerţ cu produse a căror provenienţă nu o puteau dovedi în condiţiile legii sau nu care nu înregistraseră veniturile încasate.

De asemenea, poliţiştii au constatat şi o infracţiune, într-un magazin fiind găsite articole de îmbrăcăminte ce purtau însemnele unor mărci celebre, fără a putea fi însă dovedită originalitatea acestora.

În urma acţiunii, poliţiştii au indisponibilizat articole vestimentare şi produse alimentare, în valoare de aproximativ 4.000 de lei.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here