Ordinea publică asigurată la meciul Universitatea Craiova – CS Gaz Metan Mediaș și la VTM „Slalom Auto”

0

Jandarmii din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la meciul de fotbal dintre echipele Universitatea Craiova și CS Gaz Metan Mediaș, precum și la VTM „ Slalom Auto” – eveniment organizat la Verbița

Meciul de fotbal se va disputa în sâmbătă, 21 august 2021, pe stadionul „ Ion Oblemenco”, din Craiova, începând cu ora 18.30.

Precizăm faptul că partida de fotbal se va desfășura cu spectatori și facem apel către susținătorii celor două echipe să conștientizeze situația epidemiologică actuală și să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă. Este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

În cazul în care, suporterii aleg să își exprime sentimentele de bucurie sau dezaprobare, le recomandăm să se manifeste în mod civilizat și să nu se implice în incidente, care ar putea duce la tulburarea ordinii și liniștii publice și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică.

Duminică, 22 august 2021, în intervalul orar 08.00-18.30, Clubul Sportiv Auto Karting va organiza VTM „ Slalom Auto”, eveniment care va avea loc pe DJ 552B, din localitatea Verbița, județul Dolj.

Măsurile de ordine și siguranță publică ale concursului automobilist vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

În situația în care participați la aceste activități, pentru siguranța și sănătatea dumneavoastră, facem următoarele recomandări:

  • manifestați înțelegere față de măsurile luate și evitați conflictele de orice natură;
  • respectați regulile stabilite de organizatori pe timpul desfășurării evenimentelor;
  • pentru a preveni aglomerările, informați-vă din timp cu privire la regulile de participare și orele de desfășurare.

Organizatorii acestor adunări publice au obligațiile legale de a respecta locul și intervalul orar de desfășurare a manifestației, precum și celelalte norme de protecție sanitară colectivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here