Acțiuni de amploare desfășurate de polițiștii rutieri din cadrul IPJ Vâlcea

0

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul IPJ Vâlcea au acționat, săptămâna trecută, în zonele şi pe tronsoanele de drum cu risc rutier, pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor de autovehicule aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice sau a substanţelor psihoactive și pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică și a reducerii numărului şi a consecinţelor accidentelor rutiere grave.

În urma activităților desfășurate și a neregulilor descoperite polițiștii rutieri au fost nevoiți să aplice 320 de sancțiuni contravenționale, pentru încălcarea unor norme la regimul circulației, cu o valoare de peste 160.000 lei. De asemenea, au fost reținute 8 certificate de înmatriculare, 84 de permise de conducere, dintre acestea 20 pentru efectuarea manevrei de depășire neregulamentară, iar 61 pentru depășirea limitei de vitezei legale.

La data de 19 ianuarie 2020, polițiștii Serviciului Rutier, în timp ce acționau pe un sector de drum de pe raza localității Râureni, cu limită de 50 km/h, în mai puțin de 20 de secunde au depistat 3 conducători de autoturisme care rulau cu viteze de peste 100 km/h.

Toți trei au fost sancționați contravențional și au rămas pietoni pe o perioadă de 90 de zile.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here