Accident pe DJ 564, între Brebeni și Coteana – șoferiță încarcerată la volan

0

Luni, 21 iunie 2021, pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru descarcerare, un echipaj SMURD și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, au acționat pe Drumul Județean 564, între localitățile Brebeni și Coteana, pentru acordarea îngrijirilor medicale victimelor unui accident rutier. La locul accidentului au intervenit și mai multe echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.

În accident au fost implicate două autoturisme. O tânără, de 26 de ani, singură în autoturism, a rămas încarcerată.

Pompierii au acționat pentru extragerea victimei încarcerate, concomitent cu acordarea primului ajutor tuturor persoanelor implicate în accident.

Tânăra încarcerată, politraumatizată prin accident rutier, a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, conștientă.

Alte două persoane, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, din Sibiu și o femeie, în vârstă de 26 de ani, din Comani, conștiente și cooperante, cu diverse traumatisme, au fost transportate tot la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Pompierii au intervenit și pentru sablarea carosabilului de resturile rezultate în urma accidentului, care puneau în pericol ceilalți participanți la trafic.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here