Studenți în stagiul de practică la Jandarmeria Gorj

0

În perioada 12 februarie – 08 martie 2020, patru studenţi (o fată şi trei băieţi) din cadrul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza” București, anii de studiu I, II şi III, se află  în stagiul de practică la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj.

Cei patru studenți au fost repartizați la structurile de ordine publică și de pază și protecție instituțională din Târgu Jiu, iar pe întregul stagiu vor fi îndrumaţi de ofițeri – tutori profesionali.

Vor desfășura activități de instruire specifice, le vor fi prezentate misiunile desfășurate de către Jandarmeria Română în județul Gorj, activități specifice care revin Inspectoratului de Jandarmi Județean Gorj, urmând să se familiarizeze cu activitatea profesională în cadrul structurilor unde au fost repartizați.

La finalul stagiului de practică, studenții vor fi evaluați de către o comisie stabilită la nivelul unității, iar rezultatele obținute de aceștia pe întreaga perioadă de practică, vor fi transmise la Academia de Poliţie.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here