Dolj: Accident rutier mortal cu fugă de la fața locului, produs între Goieşti şi Negoiești

0

În seara zilei de joi, 19 martie 2020, pe DN 6B, între Goieşti şi Negoiești, un autoturism a accidentat mortal un pieton. La faţa locului a fost găsită mașina abandonată.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat un bărbat de 31 de ani, din Craiova, bănuit că ar fi condus autoturismul la momentul producerii accidentului. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultând o concentraţie de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, ca urmare a comiterii altor abateri la rutieră. Totodată, pietonul decedat a fost identificat, fiind un bărbat de 48 de ani, din Negoieşti.

Având în vedere probatoriul administrat, poliţiştii Serviciului Rutier Dolj au reţinut pentru 24 de ore bărbatul de 31 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul fără a deţine permis.

Vineri, 20 martie 2020, cel în cauză urmează să fie prezentat unităţii de parchet cu propunere de arestare preventivă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here