Electroputere Mall organizează la Craiova activități speciale pentru copii, cu ocazia zilei de 1 iunie

0
Electroputere Mall organizează la Craiova activități speciale pentru copii

Electroputere Mall, cel mai mare centru comercial din Craiova, întâmpină pe cei mici cu o serie de activități și suprize pentru a celebra Ziua Copilului.

Până pe pe 1 iunie 2022 inclusiv, copiii sunt așteptați între orele 10:00 – 20:00  în spațiul special amenajat din incinta centrului comercial Electroputere Mall, pentru a participa la activități interactive și pentru a da frău liber imaginației, bucurânu-se în același timp de o serie de surprize și momente dulci.

Orașul colorat

În zona special amenajată, cei mici vor descoperi imaginea unui oraș uriaș, pe care aceștia o pot colora și personaliza folosindu-și propria imaginație și inspirație. Astfel, orașul proiectat de Electroputere Mall se va transforma într-o viziune colectivă inspirată de creativitatea celor mici și va putea fi admirat de toți vizitatorii. Acest demers își propune să sublinieze încă o dată rolul comunității în viața centrului comercial.

Cadouri și momente dulci

Ziua de 1 iunie va debuta cu o mulțime surprize pentru toți copiii care vor trece pragul centrului comercial. Aceștia vor fi invitați de animatori la jocuri interactive și pline de culoare și vor fi răsplătiți cu popcorn și vată de zahar pe băț. Totodată, fiecare copil va primi cadou din partea Electroputere Mall, câte o cărticică de colorat trenulețe.

Zona special amenajată pentru activitățile de 1 iunie se află în fața terasei Mon Soon.

Pentru mai multe informații despre activitățile Electroputere Mall puteți accesa aplicația EP Mall sau următoarele platforme:

***

Electroputere Mall este cel mai mare centru comercial din Craiova. Situat în apropierea centrului orașului, Electroputere Mall își întâmpină vizitatorii cu cea mai variată selecție de branduri, restaurante și spații pentru activități recreative și petrecere a timpului liber. Centrul comercial găzduiește un cinematograf VIP cu 7 săli de proiecție ultra-moderne, un food court cu peste 20 de restaurante, peste 120 de magazine cunoscute la nivel local și internațional, precum și un hipermarket Auchan. Electroputere Mall este parte a grupului francez Catinvest, care deține și administrează Electroputere Parc și o serie de alte câteva centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea, Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here