“Doar 1 EURO adaos” şi donează 10% din încasări pentru luptă împotriva COVID-19

0

Traversăm cu toţii o perioadă extrem de dificilă, care a cutremurat întreaga societate şi produce efecte negative majore în economie. Compania noastră activează într-unul dintre domeniile cele mai greu încercate de această criză şi căutăm în permanenţă idei şi soluţii de a asigura continuitatea. Din păcate nu există o formulă salvatoare, contextual actual necesitând multiple şi complexe modificări, pe toate planurile activităţii noastre.

MSI Premium Cars a implementat măsuri în patru direcţii majore, care vizează clienţii, angajaţii, partenerii şi sprijinirea comunităţii în lupta comună împotriva COVID-19.

Prioritatea noastră a fost asigurarea serviciilor în condiţii de siguranţă, atât pentru clienţii, cât şi pentru angajaţii noştri. Pentru acest lucru a fost necesară dotarea staţiilor cu toate echipamentele necesare dezinfectării riguroase a maşinilor şi echipării corespunzătoare a agenţilor noştri. Procedurile de livrare şi preluare au fost modificate astfel încât să asigure cele mai înalte standarde de siguranţă.

Am luat măsuri de respectare a prevederilor de distanţare socială şi am lansat campanii prin care ne dorim să ne sprijinim clienţii, să contribuim la menţinerea în viaţă a economiei şi să sprijinim comunitatea în acest război.

MSI Premium Cars lansează campania de luptă pentru salvarea economiei. Cu sprijinul cât mai multor companii, care ne vor urma exemplul, campania “Doar 1 EURO adaos” ar putea deveni un simbol al luptei mediului de afaceri de a supravieţui crizei provocate de COVID-19.

Ideea de a oferi toată gama de servicii la preţuri preferenţiale, care includ doar un EURO adaos, s-a născut din dorinţa de a transmite mesajul că roata economiei trebuie să se învârtă. Respectăm în continuare toate recomandările cu privire la distanţarea socială şi măsurile de prevenţie însă, vrem să atragem atenţia asupra faptului că avem nevoie de măsuri de susţinere şi pentru mediul economic.

Salutăm pe această cale toate iniţiativele companiilor de a face donaţii pentru a ajuta comunitatea. Acest exemplu l-am urmat şi noi şi vom continua să ajutăm cât de mult putem. Trebuie să fim conştienţi însă că, fără bani în circuitul economic, nu vom putea să susţinem lupta împotriva COVID-19.

Am început cu campania simbol „Doar 1 EURO adaos” care, pe lângă invitaţia la luptă pentru continuitate, oferă companiilor posibilitatea de a accesa serviciile de mobilitate necesare la preţuri foarte avantajoase, contribuind la reducerea cheltuielilor curente. Am invitat cât mai multe companii să ne urmeze exemplul, încercând să popularizăm ideea că astăzi nu este despre profit, este despre necesitatea de a supravieţui şi a susţine circuitul economic.

Întrucât iniţiativa noastră este despre lupta împotriva COVID-19, vom dona 10% din valoarea încasărilor generate prin campania „Doar 1 EURO adaos”.

Fiecare dintre noi îşi poate aduce aportul, cât de mic, pentru a ajuta. Împreună, însă, vom fi mai puternici şi vom putea învinge.

Soluţia este la noi. Împreună, solidari, putem menţine economia în viaţă şi putem depăşi această criză. Alăturaţi-vă campaniei noastre şi haideţi să învingem împreună! #Doar1euroadaos

MSI Premium Cars

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here