Traficanți de droguri depistați de procurorii DIICOT din Olt

1

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii DIICOT din Olt au depistat doi bărbați bănuiți că ar fi comercializat 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

Marți, 26 iunie 2018, polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt, sub coordonarea procurorilor DIICOT – Biroul Teritorial Olt, au efectuat o percheziție la locuința unei persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive. De asemenea, au pus în executare 7 mandate de aducere.

Din anchetă au rezultat indicii că două persoane, cu vârstele de 26 și 29 de ani, ambele din județul Olt, începând cu anul 2017, ar fi comercializat aproximativ 2 kilograme de droguri și substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive, pe raza județului Olt.

Miercuri, 27 iunie 2018, pe numele celor în cauză au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, aceștia fiind cercetați pentru săvârşirea infracțiunilor de trafic şi consum ilicit de droguri de risc și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive.

La acțiuni au participat polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

1 COMENTARIU

  1. Despre spargere la Flanco Caracal vad ca nu se spune nimic nu stiti .va spun eu ca sa furat prejudiciu de 1 miliard lei vechi recuperat prejudiciul in proportie de 95 la suta..spargere ca in filme cu masini furate si abandonate in camp.hoti prinsi a 2 zi cu sprijinul agentilor de paza Safety Security si Politia Caracal

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here