Teatrul Național Craiova vă invită la programul de joacă #teatruncasACASAteatru

0

În perioada 6-10 Mai 2020, sunteți așteptați zilnic pe pagina de Facebook Teatrul Național Craiova, pentru a ne bucura de activitățile pregătite de artiștii Naționalului.

LEAPȘA DIGITALĂ îi cheamă la joacă pe actorii Geni Macsim și George Albert Costea, ce asteaptă provocări din partea publicului.

SUPLIMENTUL DE LECTURĂ este adus de actorii Claudiu Bleonț, Alex Calangiu, George Albert Costea, Liviu Topuzu, Marian Politic, Claudiu Mihail, Raluca Păun, Geni Macsim, Romanița Ionescu, Cătălin Mihai Miculeasa, care vor face lecturi din textele cuprinse ca lectură obligatorie în programa școlară pentru clasele IX-XII.

VIDEOPOEZIA este recitată de actorii Adrian Andone și Monica Ardeleanu și ilustrată de scenograful Teatrului Național, Lia Dogaru. Tot Monica Ardeleanu este și POVESTITORUL SURPRIZĂ de săptămâna aceasta.

INTERVIURILE SPECTACTOR îi pun în atenție pe Radu Beligan, Valeriu Dogaru, Ion Caramitru și Adrian Andone.

Secrete din spatele scenei sunt dezvăluite de regizorul Bobi Pricop și Mihaela Guran, make-up artist.

Cafeaua o bem cu Raluca Păun la CAFENEAUA DE ACASĂ, iar seara ne relaxăm cu două spectacole din arhivă: „Operele complete ale lui WLMŞXPR” de J. Borgesson, A.Long şi D.Singer, regia Petre Bokor și „Medeea” de Euripide, regia Yiannis Paraskevopoulos.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here