Teatrul Național din Craiova continuă programul de joacă #teatruncasACASAteatru!

0

În perioada 11-17 Mai 2020, vă așteptăm zilnic pe pagina facebook.com/tncms.oficial/ pentru a ne bucura de activitățile pregătite de artiștii Teatrului Național din Craiova.

Diminețile încep împreună cu actorii George Albert Costea, Geni Macsim și Cătălin Mihai Miculeasa la CAFENEAUA DE ACASĂ. De la ora 10:00 bem cafeaua impreună, live pe pagina facebook.com/tncms.oficial/ și aflăm cum au fost aceste zile de izolare pentru actorii noștri.

Tamara Popescu și Marian Politic primesc provocări din partea publicului și joacă LEAPȘA DIGITALĂ. Replicile voastre preferate vor fi rostite de actorii participanți marți, 12 mai, de la ora 14:00.

SUPLIMENTUL DE LECTURĂ ne aduce fragmente din textele cuprinse ca lectură obligatorie în programa școlară, citite de actorii Iulia Lazăr, Tamara Popescu, Eugen Titu, Costinela Ungureanu, Nicolae Poghirc, Cătălin Mihai Miculeasa, Cătălin Vieru și Iulia Colan.

VIDEOPOEZIA este recitată de actorii Nicolae Poghirc și Geni Macsim și ilustrată de scenograful Teatrului Național, Lia Dogaru, iar POVESTITORUL SURPRIZĂ de săptămâna aceasta este Dragoș Măceșanu.

INTERVIURILE SPECTACTOR îi pun în atenție pe Cerasela Iosifescu, George Albert Costea, Ioana Florentina Manciu, Vlad Udrescu, iar la INTÂLNIRILE SPECTACTOR îi vedem pe George Banu și Ioan Holender.

Secrete din timpul repetițiilor și din lucrul cu actorii sunt dezvăluite de regizorul Bobi Pricop și Minela Popa, make-up artist al Teatrului Național Craiova.

Din arhiva video a teatrului, direct la Teatroteca TNC vedem „Scaunele” de Eugéne Ionesco, regia Kincses Elemér și „Caligula” de Albert Camus, regia László Bocsárdi.

Teatrul Național din Craiova

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here