Gorj: Accident rutier mortal pe DN 66 Vârț

0

Duminică, 2 mai 2021, polițiștii Orașului Rovinari a fost sesizaţi prin apelul 112 de un participant la trafic despre faptul că pe DN 66 Vârț, a avut loc un accident rutier soldat cu victime.

Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că un tânăr de 26 de ani, din comuna Drăguțești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66 Vârț, din direcția Rovinari spre Târgu Jiu, s-a angajat în depășirea unui alt autoturism și observând că din sens opus se apropia un autovehicul, a încercat să revină pe banda de deplasare, ocazie cu care a lovit în partea din stânga spate un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 61 de ani, din municipiul Târgu Jiu.

În urma impactului, ultimul autoturism a părăsit partea carosabilă și a fost aruncat în șanț, trei pasageri fiind încarcerați.

Echipele de descarcerare sosite la fața locului au intervenit și au preluat două victime, care au fost transportate la spital, iar conducătorului autoturismului condus regulamentar, în vârstă de 61 de ani, i-au efectuat manevre de resuscitare, însă acesta a decedat.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here