Craiova: Femeie reținută pentru contrabandă cu țigări

0
imagine - ARHIVĂ

Miercuri, 15 iulie 2020, polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 50 de ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă. 

În cursul zilei de miercuri, 15 iulie 2020 polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Dolj cu sprijinul unor polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic Dolj au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unei femei de 50 de ani, din Craiova, bănuită de comiterea infracțiunii de contrabandă.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au identificat cantitatea de 5.125 pachete a câte 20 țigarete fără timbru fiscal  românesc.

Întreaga cantitate de țigarete, precum și suma de 3.810 lei au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, femeia a fost reținută pentru  24 de ore, urmand ca în cursul zilei de joi, 15 iulie 2020, să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here