Peste 130 de misiuni ale pompierilor mehedințeni în acest weekend

0
  • Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Drobeta” al judeţului Mehedinţi au intervenit, în acest weekend, pentru salvarea victimelor a două accidente rutiere, stingerea unui incendiu,  transportarea unei persoane supraponderale cu probleme medicale, îndepărtarea a două roiuri de gărgăuni, precum și pentru combaterea răspândirii noului coronavirus.
  • Totodată, paramedicii SMURD au acordat asistenţă medicală celor 33 de persoane care au solicitat ajutorul, apelând numărul unic de urgenţă 112.

În perioada 24-26 iulie 2020, cadrele ISU Mehedinți au continuat verificările pe linia prevenirii răspândirii virusului SARS-CoV-2 și au executat 12 acțiuni, fiind vizate 64 de obiective. În urma verificărilor, au fost aplicate 14 avertismente pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (COVID-19), pompierii urmărind, totodată, dacă sunt respectate măsurile de apărare împotriva incendiilor.

De asemenea, echipajele operative din cadrul ISU Mehedinți au efectuat 92 de misiuni, 35 dintre acestea pentru decontaminarea a 79 de ambulanțe SMURD și SAJ, a unei autospeciale de transport personal și victime multiple (ATPVM) și a cortului amplasat la Secția de Boli Contagioase din municipiul Drobeta Turnu Severin, iar 57 pentru preluarea și transportul unor persoane care au necesitat îngrijiri medicale.

Pompierii mehedințeni au intervenit și pentru salvarea victimelor a două accidente rutiere, produse în municipiul Drobeta Turnu Severin și localitatea Tâmna, în urma cărora două persoane au ajuns la spital.

Totodată, un echipaj din cadrul Stației de Pompieri Vânju Mare a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetație uscată, care a cuprins circa 20 ha de teren, în localitatea Vânjuleț.

Ca urmare a instituirii codurilor galben și portocaliu hidro-meteorologice, la nivelul județului Mehedinți, nu s-au înregistrat efecte negative.

 

 

 

HOW TO CREATE A CARTOON CHARACTER WITH PHOTOMANIPULATION & RETOUCHING
TRANSFORMING PHOTOS OF REAL PEOPLE INTO CARICATURES
Photomanipulation + Retouching + Color Grading Tutorial

Iata cum poti sa transformi fotografiile in caricaturi. Click pe imagine!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here