La Shopping City Râmnicu Vâlcea, SUMMER SALE PARTY aduce reduceri exclusive la o gamă largă de produse

0

Între 20 și 22 iulie 2018, Shopping City Râmnicu Vâlcea devine destinația preferată a pasionaților de shopping. Clienții vor găsi în centrul comercial reduceri exclusive la o gamă largă de produse, dar și o piscină cu bile, ce ascunde premii instant pentru cumpărături. În plus, atmosfera va fi animată de un DJ, iar cumpărătorii vor avea șansa să deguste cocktailuri delicioase, pregătite pe loc în centrul comercial.

Clienții pot profita de reducerile SUMMER SALE PARTY doar în acest weekend, iar la cumpărături de minimum 100 de lei, aceștia vor avea șansa de a câștiga un premiu instant, înotând în piscina cu bile colorate, special amplasată în centrul comercial. Doar bilele aurii vor fi declarate câștigătoare, acestea ascunzând cele peste 500 de premii incluse în campanie, respectiv un lănțișor de aur cu medalion oferit de STIL Concept Store, un voucher de 250 lei oferit de JYSK, 7 carduri cadou de 100 lei de la Optiplaza și multe alte suprize oferite de Yves Rocher, Pro Beauty Shop, Salad Box, Help Net, Noriel, Meli Melo, Douglas, Marionnaud, dm, Pepco, Gerovital, Benvenuti, Takko, Gatta, Energy Kids, Roman’s, Hervis și Lee Cooper.

Înscrierile pentru piscina cu bile se fac la Biroul de Informații în fiecare zi a evenimentului, în intervalul orar 10:00 – 22:00. Vor fi acceptate exclusiv bonurile prezentate în ziua efectuării cumpărăturilor și pot fi cumulate maxim 2 bonuri emise din Shopping City Râmnicu Vâlcea, în valoare totală de minimum 100 lei.

Toți pasionații de shopping sunt așteptați în centrul comercial între 20 și 22 iulie, cu atmosferă de petrecere, reduceri exclusive și premii garantate, în cadrul campaniei SUMMER SALE PARTY. Mai multe detalii despre evenimentele organizate în centrul comercial sunt disponibile pe https://shoppingcityramnicuvalcea.ro și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/shoppingcityramnicuvalcea/.

*********************

Shopping City Râmnicu Vâlcea este poziţionat pe malul râului Olt și este cel mai modern centru comercial din regiune. Construit pe un teren de aproximativ 12 hectare, Shopping City Râmnicu Vâlcea oferă vizitatorilor săi un mix unic de retail și divertisment, atent croit pentru a răspunde nevoilor locuitorilor din regiune.

Oferta Shopping City Râmnicu Vâlcea include branduri internaţionale şi locale – modă şi accesorii, beauty, articole sportive, tehnologie, home&deco, jucării şi produse pentru copii, dar și un food court extins şi spaţii multiple de divertisment – loc de joacă, casino, Cinema City şi o terasă exterioară, cu vedere unică spre râul Olt, pentru petrecerea timpului liber şi evenimente.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here