Urmărire ca în filme pe străzile din Craiova – la volanul unui autoturism, un tânăr de 17 ani a încercat să scape de polițiști

0
Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt s-au aflat la datorie

Miercuri, 23 septembrie 2020, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Craiova au reținut pentru 24 de ore un tânăr de 17 ani, din Craiova, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea a unui autovehicul fără permis.

Din cercetările efectuate de polițiști s-a stabilit că, în ziua de 22 septembrie 2020, tânărul ar fi condus un autoturism deși nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind depistat de polițiști, la volan, pe strada Râului, din Craiova.

Polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire a autoturismului, însă conducătorul a continuat deplasarea.

Astfel, polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei în funcțiune.

Urmărirea s-a încheiat pe o strada din cartierul Brestei, din Craiova, unde autoturismul urmărit a lovit o mașină care era parcată pe trotuar.

Având în vedere probatoriul administrat de polițiști, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat instanței de judecată cu propunerile corespunzătoare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here