Dolj: Accident rutier mortal la Podari

0

În după-amiaza zilei de luni, 28 septembrie 2020, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că în comuna Podari a avut loc un accident de circulație.

La fața locului s-au deplasat polițiștii, care din primele cercetări, au stabilit că un bărbat de 33 de ani care conducea un autoturism pe DN 56, Radovan – Calafat, pe raza comunei Podari, nu a păstrat o distanță de siguranță în mers față de un autoturism condus de un bărbat de 62 de ani, care era oprit pentru a vira la stânga pe DJ 561, intrând în coliziune cu acesta.

La fața locului au intervenit două echipaje SMURD și un echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dolj, care au efectuat manevre de resuscitare a unei femei, pasageră pe bancheta din spate, în autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani, din păcate fără succes, fiind declarat decesul acesteia.

De asemenea, în urma accidentului, alte 3 persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpa iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor care au condus la producerea accidentului.

La spital au fost transportate o persoană din autoturismul condus de bărbatul de 33 de ani și doua din autoturismul condus de bărbatul de 62 de ani.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here