La Băilești, omul legii potrivit la locul potrivit

0

În aceste vremuri fără precedent pe care le traversăm, în care comportamentul responsabil, pentru respectarea recomandărilor medicale, are o importanţă deosebită, polițiștii se afla permanent la datorie pentru a se asigura că sunt respectate reglementările legale, și nu numai. 

Este cazul unui polițist din cadrul Poliției Municipiului Băilești, care aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, a găsit o importantă sumă de bani pierdută într-un mijloc de transport în comun, în Băilești. 

Polițiștul se afla în timpul serviciului și desfășura activități de verificare a unui autobuz, în cadrul unei acțiuni pentru prevenirea și limitarea răspandirii virusului Covid 19, împreună cu alți polițisti din cadrul Poliției Municipiului Băilești precum și un jandarm din cadrul  IJJ Dolj și un elev al Școlii de Jandarmi din Drăgășani.

În autobuz, polițistul a observat o sumă de bani, despre care atât conducătorul auto cât și pasagerii au declarat că nu au cunoștință despre proveniența sa.

Polițiștii au efectuat verificări în vederea identificării persoanei care a pierdut banii, respectiv suma de 1.300 de lire sterline.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, în urmă cu puțin timp, la sediul Poliției Orașului Băilești s-a prezentat un bărbat de 42 de ani, din Băilești, care a declarat că a pierdut suma de bani respectivă.

Bărbatul a fost plăcut surprins să constate că suma de bani pierdută a fost găsită de un polițist și a mulțumit polițiștilor pentru felul în care își fac meseria, intrând totodată în posesia banilor pierduți.

Spiritul civic, de observație și responsabilitatea de care a dat dovadă, sunt calități care fac cinste meseriei de polițist!

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here