În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 18 situaţii de urgenţă

0
În ultimele 24 de ore, ISU Vâlcea a gestionat 14 situaţii de urgenţă

Membrii echipajelor SMURD din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru gestionarea a 18 situaţii de urgenţă.

Echipajele au intervenit pentru: două afecțiuni cardiace, 7 traumatisme, două accidente rutiere și 7 diverse afecțiuni medicale.

După acordarea primului ajutor calificat, 17 pacienţi au fost transportaţi la cele mai apropiate unităţi spitaliceşti pentru îngrijiri suplimentare.

Miercuri, 30 decembrie 2020, la ora 03.33, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au fost solicitaţi să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la niște conductori electrici de pe un stâlp de susținere în localitatea Brezoi.

Până la stingerea incendiului, au ars: izolația unor conductori electrici și o caseta de transformare. Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este  producerea unui scurtcircuit electric din cauza conductorilor deteriorați.

În această perioadă, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au mai intervenit pentru  alte 51 situații de protecție a comunități: 50 de misiuni de informare preventivă și verificare și un transport de persoane.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here