Activități planificate în Gorj de Ziua Jandarmeriei Române

0
Activități planificate în Gorj de Ziua Jandarmeriei Române

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române – 3 aprilie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean “Tudor Vladimirescu” Gorj a fost planificat activități specifice prin care să se marcheze 171 de ani de la atestarea documentară a Armei.

Astfel, în această perioadă vor fi organizate următoarele activități:

– campania 171 de stejari pentru România”, prin care vor fi plantați de către jandarmii gorjeni un număr de  171 puieți  de stejari, câte unul pentru fiecare an de existență în zona adiacentă municipiului Târgu Jiu.

Cupa Jandarmeriei Române” – competiție sportivă la nivelul structurilor unității la tenis de masă și tenis de câmp.

– Ședința omagială a Zilei Jandarmeriei Române va fi transmisă în sistem de videoconferință în cadrul unității

– Prezentarea ordinelor de înaintare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim pentru un ofiţer şi opt subofiţeri precum şi de prezentare a recompenselor acordate personalului unităţii.

– la sediul unității vor fi plantați în mod simbolic 3 puieți de stejar roșu

Și în acest an vom sărbători ziua oamenilor de arme, prin organizarea de activităţi la nivelul unității pentru a respecta prevederile normative în vigoare specifice stării de alertă dar și care au caracter de noutate prin plantarea de stejari.

Întâlnirile anuale cu veteranii unității, care şi-au desfăşurat activitatea profesională în cadrul unităţii, au fost replanificate.    

Cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române, în numele jandarmilor gorjeni vă transmitem un gând prietenesc, vă dorim sănătate şi vă asigurăm de implicarea noastră pentru a contribui conform competenţelor în domeniul ordinii şi siguranţei publice la respectarea măsurilor de prevenire şi răspândire a COVID-19.

La mulţi ani, jandarmi români, la mulţi ani, Jandarmeria Română!

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean "Tudor Vladimirescu" Gorj 

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here