Donează sânge și Shopping City Târgu Jiu îți oferă un abonament medical pentru tine și cei dragi

0

Între 28 aprilie – 30 iunie 2021, Shopping City Târgu Jiu, alături de Centrul de Transfuzie Sanguină Târgu Jiu, desfășoară campania de donare de sânge „Oferă grijă pentru ceilalți, primește grijă pentru tine”. Un gest mic – o singură donare de sânge – înseamnă o șansă în plus la viață pentru pacienții din județul Gorj, iar Shopping City Târgu Jiu susține și recompensează faptele bune și grija pentru ceilalți. Astfel, oricine se implică în campanie va primi, în semn de mulțumire pentru altruismul de care dă dovadă, unul dintre cele 400 de abonamente de telemedicină valabile pe o perioadă de 3 luni.

Persoanele care donează sânge la Centrul de Transfuzie Târgu Jiu se pot prezenta la Info Desk Shopping City Târgu Jiu cu adeverința de donator. Drept recunoștință, vor primi instant un abonament de telemedicină  valabil 3 luni. În baza acestuia, atât beneficiarii, cât și familiile acestora, vor avea access la consultații telefonice gratuite și nelimitate. Abonamentele de Telemedicină sunt valabile in platforma medicală SanoPass, platforma ce integrează și digitalizează toate serviciile de prevenție medicală din România. Consultațiile prin telefon disponibile direct din aplicația SanoPass includ peste 20 de specialități medicale, printre care: cardiologie, diabetologie, pediatrie, nutriție etc.

Campania „Oferă grijă pentru ceilalți, primește grijă pentru tine”. face parte din platforma de responsabilitate socială #ResponsiblyTogether (Responsabili, Împreună). Aceasta reprezintă angajamentul Shopping City Târgu Jiu la nivel de grup pentru susținerea și dezvoltarea comunităților. Platforma reunește toate inițiativele dedicate pilonilor de sustenabilitate precum educația, comunitatea și protecția mediului.

Măsuri sporite de protecție în mall

Shopping City Târgu Jiu controlează traficul respectând recomandările autorităților: masca de protecție este obligatoriu a fi purtată de către toți angajații și clienții, iar centrul comercial a implementat un sistem pentru verificarea temperaturii la intrare și asigură distanțarea socială de minimum 2 metri, pentru un shopping responsabil și în siguranță. De asemenea, centrul comercial garantează distanțarea prin asigurarea în medie a unui perimetru de 20 mp pentru o singură persoană, la nivel de centru comercial, mai ales pentru a evita crearea de aglomerări în zonele de trafic intens cum ar fi: lifturi, scări rulante, zonă food-court, cozi la bancomate, intrări în mall. Totodată, aerul din centrul comercial este filtrat și schimbat o dată la trei ore, asigurând astfel o purificare intensivă a spațiilor.

Shopping City Târgu Jiu: certificat internațional pentru măsurile de prevenție COVID-19

Shopping City Târgu Jiu a primit Certificatul de Conformitate COVID-19. Obținerea acestei acreditări este dovada că centrul comercial funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță. Experții Safe Asset Group (SAG), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea, au certificat centrul comercial ca fiind conform normelor de prevenție.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here