IPJ Mehedinți continuă activitățile de prevenire și verificare în contextul stării de alertă

0

În ultimele 24 de ore, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți au continuat activitățile de prevenire și de verificare a modului de respectare a normelor legale în vigoare pe timpul stării de alertă.

Sub autoritatea Instituției Prefectului, polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști locali și reprezentanți ai instituțiilor cu atribuții de control au desfășurat activități de verificare privind respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului SARS-COV-2.

Astfel, în cadrul acestor acțiuni au fost derulate activități de verificare atât în mediul urban cât și rural, fiind verificate 1.300 de persoane și controlate peste 40 de societăți comerciale.

Au fost aplicate 28 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, în valoare de 4.500 de lei. În trafic, au fost verificate peste 50 de mijloace de transport persoane.

Polițiștii recomandă tuturor cetățenilor să respecte prevederile legale în contextul pandemiei de Covid 19. Facem precizarea că evenimentele de tipul nunți, botezuri, mese festive sunt interzise

Se recomandă tuturor să păstreze distanțarea fizică, să poarte masca de protecție şi să nu se expună la riscuri!

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here