Cursuri online pentru elevii Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea

0

Luni, 31 ianuarie 2022, prin Hotărârea nr. 2/2022, membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Vâlcea au aprobat, în ședință extraordinară, solicitarea Consiliului de Administraţie al Colegiului Energetic din Râmnicu Vâlcea de a trece în scenariul 2 de funcţionare, respectiv cursuri online pentru toate clasele din respectiva unitate de învăţământ.

Măsura se aplică pe o perioadă de 10 zile, începând din 1 februarie, cursurile cu prezenţă fizică urmând să fie reluate pe 11 februarie.

Solicitarea de a trece la scenariul 2 de funcţionare a fost făcută de Consiliul de Administraţie al Colegiului Energetic în baza articolului 3 şi a articolului 6, alin. 7, din Ordinul comun al ministerelor educaţiei şi sănătăţii nr. 5338/2015/01.10.2021, pentru aprobarea măsurilor de organizare a activităţii în cadrul unităţilor/instituţiilor de învăţământ în condiţii de siguranţă epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor cu virusul SARS-CoV-2, cu modificările şi completările ulterioare.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here