Cupa Jandarmeriei Gorj 2022 la traseu tehnico-aplicativ

0

O nouă zi, un nou concurs cu caracter militar organizat cu prilejul Zilei Jandarmeriei Române – 3 aprilie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean  ,,Tudor Vladimirescu” Gorj.

Această competiție reunește la start echipe de luptători din cadrul Jandarmeriei Gorj, Grupării de Jandarmi Mobile ,,Frații Buzești” Craiova și Inspectoratului de Poliție Județean Gorj și este la cea de-a doua ediție.

Traseul tehnico-aplicativ a presupus mai multe probe de concurs printre care: parcurgerea în pas alergător a unei distanțe de 100 metri, trecerea unei rampe cu obstacole, împingerea unui autoturism, tragerea cu pistoale cu bile, escaladarea unui obstacol, parcurgerea unei piste cu obstacole, escaladarea panourilor, traversarea unui obstacol prin forța brațelor, lovirea unui cauciuc cu baroase, parcurgerea unui labirint, montarea armamentului cu masca pe figură,  parcurgerea unei piste prin rostogolire, transportarea echipamentului special de intervenție.

Probele parcurse de luptători sunt planificate într-o succesiune logică și se desfășoară cu echipa formată din 4 luptători, sub supravegherea arbitrilor.

Concursul are ca scop verificarea și dezvoltarea capacităților fizice, psihice și a spiritului de echipă prin parcurgerea în condiții de limită de timp a probelor specifice aplicativ-militare, fiind vizat spiritul de fair-play al participanților.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here