WATERLEAR – expoziţie de fotografie vernisată sub apă la Ramada Plaza Craiova

0
WATERLEAR - expoziţie de fotografie vernisată sub apă la Ramada Plaza Craiova

WATERLEAR – Festivalul Internaţional Shakespeare aduce anul acesta una dintre cele mai spectaculoase expoziţii de fotografie de teatru din lume, vernisată sub apă!

Sub titlul “WaterLear”, vernisajul va avea loc pe 26 mai 2022, de la ora 11, la piscina Urban Oasis Spa & Wellness de la Hotel Ramada Plaza Craiova. Vor fi expuse mai multe fotografii spectaculoase, cu actori ai Teatrului Naţional din Bucureşti, realizate de fotograful oficial al instituţiei, Florin Ghioca.

Preşedinte fondator al International Association of Theatre Photographers, Florin Ghioca a realizat în cadrul repetiţiilor spectacolului “Regele Lear”, regizat de georgianul David Doiashvili, o serie de fotografii “în ploaie”, cu o parte dintre actorii distribuţiei, iar rezultatul a fost unul spectaculos!

În cadrul expoziţiei “WaterLear” vor putea fi admiraţi sub apă mai mulţi actori din spectacolul “Regele Lear”, printre care Mihai Constantin, Monica Davidescu, Raluca Aprodu, Ioan Andrei Ionescu, Istvan Teglas sau Tudor Istodor.

“WaterLear” a mai fost prezentată în România în cadrul unui asemenea vernisaj, la Iaşi, în piscina Hotelului Pleiada, în august 2019.

Expoziţia de la Hotel Ramada Plaza va rămâne deschisă până la finalul Festivalului Internaţional Shakespeare, pe 29 mai şi va putea fi vizitată conform programului şi condiţiilor spa-ului din hotel.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here