Premii de lux și multe surprise la Shopping City Râmnicu Vâlcea

0

În lunile iulie și august 2022, Shopping City Râmnicu Vâlcea lansează campania „BOSS, răsfață-te doar cu premii de top” și devine locul ideal pentru toți cei care vor să își sărbătorească micile victorii și să se răsfețe cu o experiență de cumpărături completă, de la branduri de top până la premii de lux și evenimente speciale.

SPOT aduce răsfățul și relaxarea

De la 1 iulie și până pe 31 august 2022, utilizatorii care au instalat SPOT și fac cumpărături în valoare de minimum 250 lei pe un singur bon fiscal scanat în aplicație, sunt înscriși automat la tragerea la sorți pentru 10 premii de lux: 3 ceasuri Hugo Boss, 3 parfumuri de damă Hugo Boss și 3 seturi de îngrijire pentru bărbați Hugo Boss sau marele premiu, o vacanță de relaxare într-unul dintre cele mai deosebite orașe ale lumii, Dubai.

Cei ce nu sunt deja parte din programul SPOT, pot descărca gratuit aplicația atât din Google Play, cât și din App Store.

Activități de răsfăț și puncte duble în SPOT

Pe 8 și 9 iulie 2022, între orele 14:00-18:00, vizitatorii centrului comercial se vor bucura de un Eveniment de răsfăț exclusivist, cu surprize dulci, cocktailuri delicioase și un photocorner pentru poze cu cele mai multe like-uri ale sezonului. Utilizatorii SPOT au motive duble de bucurie: bonurile scanate de-a lungul celor două zile vor aduce puncte duble, pentru mai multe beneficii.

Spectacol de stele pe 23 iulie 2022

Pe 23 iulie, centrul comercial pregătește un show de astronomie pentru întreaga familie, cu prezentări despre acest domeniu fascinant, de la viața în univers și spațiu și până la fenomene astronomice. Teoria se va îmbina cu practica, iar participanții se vor bucura de spectacolul de stele și planete cu ajutorul  telescoapelor. Cei mici se vor distra și vor învăța cu Profesorul Trăznit: alături de care vor face experimente amuzante de chimie și fizică.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here