Viorica Dăncilă: Instalarea noului Guvern este o veste bună pentru România

0

Liderul eurodeputaților social-democrați români, Viorica Dăncilă, salută învestirea Guvernului Grindeanu.

Viorica Dăncilă consideră că instalarea noului Guvern este o veste bună pentru România, pentru că permite aplicarea unui program de guvernare coerent și orientat către interesul tuturor cetățenilor.

Vasilica Viorica DANCILA – 8th Parliamentary term

”Salut instalarea Guvernului Grindeanu. Este o veste bună pentru România. România are acum un Guvern cu un program solid, coerent și orientat către respectarea interesului tuturor românilor.

Cetățenii ne-au acordat încrederea lor pentru că am demonstrat și în anii trecuți capacitatea de a veni cu politici menite să genereze deopotrivă creștere economică și echitate socială.

Din păcate, anul 2016 a fost unul pierdut pentru România, fie și doar dacă ne gândim la lipsa totală de performanță a tehnocraților în ceea ce privește procesul de absorbție a fondurilor europene.

Actualul Guvern este așadar chemat să repare greșelile din ultimul an și să aplice programul cu care PSD a câștigat alegerile. Atât Executivul nou instalat, cât și partidele care îl susțin politic au experiența și competența necesară pentru a da României o guvernare care să aducă progres economic și social” a afirmat Viorica Dăncilă.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here