74 de persoane și 29 de autovehicule verificate în trei zile, de polițiștii vâlceni

0

În perioada 6 – 8 ianuarie 2017, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi descoperirea faptelor de natură penală şi contravenţională, menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel că, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Râmnicu Vâlcea au legitimat 74 de persoane, au verificat 29 de autovehicule, au aplicat 10 de sancţiuni contravenţionale, prevăzute şi sancţionate de O.U.G 195/2002, privind circulaţia pe drumurile publice, 2 sancţiuni contravenţionale prevăzute de Legea nr. 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi 1 sancţiune prevăzută şi sancţionată de O.U.G. 34/2008, privind organizarea şi funcţionarea sistemului naţional unic pentru apeluri de urgenţă, în cuantum total de 2.250 de lei.

De asemenea, la data de 7 ianuarie 2017, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Berbeşti şi ai serviciilor operative Investigarea Criminalităţii Economice şi Acţiuni Speciale au depistat, pe raza oraşului Berbeşti şi a comunei Alunu, 4 agenţi economici care nu au evidenţiat în casa de marcat sau alte documente contabile legale sumele de bani provenite din comercializarea de produse, prilej cu care, au aplicat 4 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 9.500 de lei, în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 28/1999, privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, şi au confiscat suma de 267 de lei, provenită din vânzarea de produse.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here