Accident pe contrasens, generat de neatenția unei șoferițe din Drobeta Turnu Severin

0

Duminică, 29 ianuarie 2017, la ora 15.55, Poliţia municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată, la numărul de urgență 112, de către un participant la trafic, despre faptul că, la intersecţia străzilor Cicero și Crihalei, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin care a constatat faptul că o tânără, în vârstă de 27 ani, a condus un autoturism, pe strada Crihalei, în contrasensul sensului unic, iar la intersecţia cu strada Cicero, nu a acordat prioritate de trecere de dreapta şi a intrat în coleziune cu un alt autoturism, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 44 ani.

După impact autoturismul conducătorului auto a fost lovit din spate de către un alt autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 29 ani, din comuna Brezniţa-Ocol, care nu a păstrat o distanţa regulamentară faţă de autoturismul care circula în faţa sa.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a conducătorului auto în vârstă de 44 de ani şi a pasagerului ce se afla în autoturismul acestuia, victimele fiind transportate la Spitalul Judeţean Drobeta Turnu Severin. Oamenii legii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here