Olt: Bărbat din comuna Studina, cercetat pentru părăsirea locului accidentului

0
imagine - ARHIVĂ

Polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia, în urma producerii unui accident rutier. 

Miercuri, 12 decembrie 2018, un bărbat, de 39 de ani, din comuna Studina, s-a prezentat la o unitate spitalicească, fiind diagnosticat cu policontuzie prin accident rutier, fără a necesita internarea.

În urma sesizării unității medicale, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Corabia au desfășurat activități în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Din primele verificări, a reieșit faptul că un conducător auto, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza comunei Studina, la efectuarea virajului la stânga, ar fi acroșat ușor, un bărbat, de 39 de ani, care s-ar fi aflat pe partea carosabilă. Conducătorul  auto și-a continuat deplasarea către domiciliu, părăsind locul accidentului.

În urma activităților desfășurate de polițiști, a fost identificat conducătorul auto, ca fiind un bărbat, de 48 de ani, din comuna Studina, care a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Totodată, i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here