Incendiu în Râmnicu Vâlcea, la Râureni – Un tânăr de 26 ani, a fost transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale

0
imagine - ARHIVĂ

Joi, 16 februarie 2017, la ora 02.30, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „General Magheru” al Judeţului Vâlcea au intervenit în Râmnicu Vâlcea, pe strada Râureni, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit în gospodăria lui M.F.

Flăcările s-au declanșat la nivelul acoperișului construit din lemn, cu învelitoare din tiglă. S-a degradat țigla pe o suprafaţă de 100 metri pătrați, tavanul pe o suprafaţă de circa 30 metri pătrați și cinci ferestre de termopan. Prin intervenția promptă a pompierilor s-a reușit salvarea locuinței și a unei anexe. După aproximativ o oră de la sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul a fost stins, înainte ca flăcările să se propage și la alte bunuri situate în apropiere. Fiul proprietarului, în vârstă de 26 de ani, a suferit leziuni la piciorul drept acesta fiind transportat la Spitalul Județean pentru îngrijiri medicale.

Cercetările preliminare arată că incendiul s-ar fi declanșat în urma neizolării corespunzătoare a coșului pentru evacuarea fumului față de materialele combustibile din componența acoperișului.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here