Târg de Turism la Romexpo

0

Ministerul Turismului participă la Târgul de Turism al României, ce va avea loc la Romexpo, în perioada 16 – 19 februarie 2017, cu un stand amenajat de 80 metri pătrați, în pavilionul C3, stand 01, prilej cu care vă propune o călătorie de descoperire a misterelor ce învăluie destinația turistică România!

Prezența Ministerului Turismului la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară a acestui an, marchează trecerea de la abordarea convențională a turismului la crearea de experiențe multisenzoriale, bazate pe specificitatea și unicitatea României ca destinație turistică, prin stimularea tuturor simțurilor turistului vizat.

Conceptul standului și haina creativă a comunicării o reprezintă misterul. Promisiunea misterului se va completa cu promisiunea „călătoriei în timp”, prin experimentarea miturilor, obiceiurilor ancestrale și explorarea locurilor în care legendele sunt vii în conștiința populară. Din această perspectivă, vizitatorii standului național, din cadrul Târgului de Turism al României, vor fi familiarizați pe parcursul celor patru zile cu povestea de dincolo de obiectiv turistic, prin împărtășirea experiențelor și a specificului românesc.

În contextul în care tehnologia a devenit parte din viața noastră cotidiană și o societate digitală s-a format, s-a conturat și continuă să se perfecționeze, iar „storytelling-ul” reprezintă cel mai bun vehicul de comunicare, povestea din spatele destinațiilor turistice ale României va fi transmisă cu ajutorul instrumentelor de marketing moderne și interactive.

Simțul vizual al vizitatorilor standului național va fi stimulat printr-o prezentare de modă inspirată din arta populară, precum și prin ateliere de arte vizuale. Va fi încurajată folosirea gusturilor și aromelor românești ca ofertă turistică gastronomică și vor fi promovate meșteșugurile tradiționale, prin sesiuni interactive de încondeiat ouă, țesut, cojocărit și olărit.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here