Neadaptarea vitezei de deplasare la condiţiile de drum a mai produs un accident pe Valea Oltului

0

Duminică, 19 februarie 2017, în jurul orei 10.40, poliţiştii vâlceni au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 7

Ajunşi la faţa la locului, poliţiştii rutieri au constatat faptul că şoferul unei autoutilitare, în timp ce transporta 2 metri cubi de material lemnos, pe direcţia Sibiu – Râmnicu Vâlcea, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, într-o curbă periculoasă la dreapta, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului şi a părăsit partea carosabilă.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, de 31 de ani şi a pasagerului autoutilitarei, de 23 de ani, ambii din oraşul Brezoi, sat Valea lui Stan, aceştia fiind conduşi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind zero. De asemenea, poliţiştii au verificat legalitatea transportului efectuat, constatând că şoferul autoutilitarei deţinea documente legale de provenienţă şi transport material lemnos. Oamenii legii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here