Gorjeni implicați într-un accident rutier produs în localitatea vâlceană Slătioara

0

Duminică, 19 martie 2017, în jurul orei 14.35, pe DN 67, în localitatea Slătioara, a avut loc un accident rutier soldat cu victime omeneşti.

P. M., de 31 ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj, a condus un autoturism pe strada Şoseaua Veche, pe raza localităţii Slătioara, iar la pătrunderea pe DN 67, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de U.C., de 30 ani, din Târgu Jiu, ce se deplasa pe DN 67 spre Râmnicu Vâlcea, proiectându-l în şanţul din partea stângă a drumului.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui C.M., de 59 ani, din Târgu Jiu, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul din Râmnicu Vâlcea, unde a fost diagnosticată cu fracturi costale, rănirea uşoară a conducătorului auto U.C., diagnosticat cu contuzie hemitorace drept, a pasagerei dreapta faţă U.G., diagnosticată cu contuzie toracică, precum şi a pasagerei de pe bancheta din spate C.A., diagnosticată cu traumatism toracic, contuzie cervicală, care a fost transportată şi ea cu ambulanţa la spital.

Loading...

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here