“Cupa Presei la Tir”, organizată de Jandarmeria Olt

0

Miercuri, 29 martie martie 2017, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt a organizat „Cupa Presei la Tir”, competiţie la care au fost invitaţi să participe reprezentanţii mass-media acreditaţi pe lângă activităţile inspectoratului.

Jurnaliştii au avut din nou prilejul de a demonstra pregătirea în folosirea armamentului şi abilităţile de buni trăgători, dovadă fiind calificativele foarte bune pe care le-au obţinut.

Concursul s-a desfăşurat în poligonul Centrului de Formare şi Perfecţionare a Poliţiştilor Slatina şi a constat în executarea unei şedinţe de tragere cu pistolul Carpaţi – calibru 7,65 mm, la o distanţă de 15 metri, în ţinta piept cu cercuri.

Pentru efortul depus şi priceperea de care au dat dovadă, inspectorul şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, domnul colonel Tudor – Dorel DREJOI a acordat tuturor participanţilor diplome şi le-a mulţumit pentru colaborare şi contribuţia adusă la promovarea imaginii instituţiei.

Activitatea a fost organizată cu ocazia sărbătoririi la data de 3 aprilie, a 167 de ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

COMENTARII

Please enter your comment!
Please enter your name here